16.6 C
Grevená
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Ι.Μ.ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Καθημερινά όλοι διαπιστώνουμε πως τα παιδιά μας μεγαλώνουν σε πονηρούς καιρούς, με δύστροπα εκπαιδευτικά συστήματα και κυρίως δύσκολες ανθρώπινες σχέσεις. Η απάντηση σε όλα αυτά μπορεί να είναι η συμμετοχή των παιδιών μας στις κατηχητικές παρέες της Μητροπόλεώς μας. Και αυτό γιατί ο ίδιος ο Κύριος ζήτησε να αφήνουμε τα παιδιά να προστρέχουν στην αγκαλιά του. Έτσι και φέτος αρχίζουμε με τον αγιασμό αυτήν την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11 το πρωί στην Ευαγγελίστρια, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει μία πρωτότυπη παράσταση Θεάτρου Σκιών με τον Καραγκιόζη στο κατηχητικό.

Με την βοήθεια έμπειρων στελεχών, κάθε Σάββατο πρωί, στις 11 για τα προνήπια, νήπια και το Δημοτικό και στις 12 για το Γυμνάσιο και το Λύκειο η αγκαλιά της Εκκλησίας αναμένει όλα τα παιδιά των Γρεβενών. Μάλιστα για φέτος θα λειτουργήσει πιλοτικά και η μικρή παρέα για παιδιά 2,5 με 4 ετών επίσης και αυτά κάθε Σάββατο στις 11 το πρωί.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Πρόσφατες δημοσιεύσεις