16.6 C
Grevená
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Ο πυγμαχικός Σύλλογος Ελιμειώτες -Τσεπίδης στην Γιορτή Μανιταριού

Ο πυγμαχικός Σύλλογος Ελιμειώτες -Τσεπίδης συμμετείχε για μια ακόμη φορά με απόλυτη επιτυχία σε ένα διήμερο πρόγραμμα ενταγμένο στις υπαίθριες δραστηριότητες που προγραμμάτισαν οι διοργανωτές! Το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Γρεβενιώτης Σύλλογος περιελάμβανε επιλεγμένα παιδαγωγικά παιχνίδια και δράσεις προσομοίωσης στο άθλημα της πυγμαχίας! Μια αντιπροσωπεία αθλητών του Συλλόγου έδινε το έναυσμα και ακολουθούσαν τα υπόλοιπα παιδιά όλων των ηλικιών. Η προσέλευση παιδιών όπως και τις προηγούμενες χρονιές που πραγματοποίησε ο Σύλλογος ανάλογες δράσεις ήταν εντυπωσιακή! Η ροή όσων ήθελαν να λάβουν μέρος στις δράσεις ήταν ασταμάτητη! Για να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από τα διάφορα σημεία της πατρίδας μας, αναγκάστηκε ο υπεύθυνος των συγκεκριμένων δράσεων να επεκτείνει το πρόγραμμα στο υπερδιπλάσιο του αρχικού προγραμματισμού.

Ο Α.Σ. Ελιμειώτες -Τσεπίδης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την οργανωτική επιτροπή της 18ης Πανελλήνιας Γιορτής Μανιταριού για την πρόσκληση να συμμετάσχει. Επίσης ευχαριστεί τους παρακάτω εθελοντές του Συλλόγου, των οποίων ήταν καθοριστική η συμβολή στο να περάσουν δύο αξέχαστα απογεύματα τα παιδιά που συμμετείχαν στις δράσεις του: Ασλανίδου Αναστασία, Δημητρίου Ευθυμία, Τσεπίδου Νικολέτα και Βαβουλίδου Σοφία!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις