18.6 C
Grevená
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Συγχαρητήριο μήνυμα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ                                  Aμυγδαλιές,  7 Αυγούστου 2024

ΑΜΥΓΔΑΛΙΏΝ

 

Αγαπητέ Μίλτο,

Με αίσθημα υπερηφάνειας και συγκίνησης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών σου εκφράζει τα θερμότερα συγχαρητήριά του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις μήκος στην Ολυμπιάδα του Παρισιού.

Η αφοσίωσή σου, το πάθος σου και η αδιάκοπη προσπάθειά σου αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για όλους μας. Η εξαιρετική σου επίδοση όχι μόνο μας γέμισε υπερηφάνεια, αλλά και μας απέδειξε ότι με σκληρή δουλειά και προσήλωση στους στόχους μας, μπορούμε να επιτύχουμε τα πάντα.

Η διάκριση αυτή αποτελεί τιμή για τον τόπο μας και μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Η επιτυχία σου φωτίζει τον δρόμο των νέων αθλητών της περιοχής μας και τους ενθαρρύνει να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, γνωρίζοντας ότι και αυτοί μπορούν να καταφέρουν τα αδύνατα.

Σε ευχαριστούμε που ανέδειξες τα Γρεβενά και την Ελλάδα στη διεθνή αθλητική σκηνή. Σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές ακόμη επιτυχίες στο μέλλον.

Με εκτίμηση, 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Γραμματέας                                       Ο Πρόεδρος                                    Νικόλαος Δεινόπαπας                            Αργύριος Καραλιόλιος

 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις