18.6 C
Grevená
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

«Ευχαριστήριο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Γρεβενών για τη έγκυρη  ενημέρωσητων μαθητών μας σχετικά με θέματα που αφορούν στο διαδίκτυο»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών, ευχαριστεί θερμά τον π. Νικόλαο Δούμα, Καθηγητή Πανεπιστημίου Κύπρου, Μηχανικό Τηλεπικοινωνιών, PhD, Θεολόγο και Δικανικό ερευνητή ηλεκτρονικού εγκλήματος, MCT, ENISA Member,για τον εξαιρετικά επικοινωνιακό τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τους μαθητέςκαι τις μαθήτριες των σχολικών μας μονάδων, αναλύοντας τις επιπτώσεις της ευρείας και χωρίς όρια χρήσης τους διαδικτύου, προτείνοντας, ταυτόχρονα, τρόπους αποτελεσματικότερης διαχείρισης του.

Ευχαριστεί επίσης, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαυίδ και τον π. Χρήστο Κούρτη, υπεύθυνο τουΠνευματικού Κέντρου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.

Τέλος, ευχαριστεί τους/τις Διευθυντές/τριες και τους/τις εκπαιδευτικούς των Γυμνασίων, Λυκείων και ΕΠΑ.Λ, για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής αυτής δράσης και, κυρίως, τους/τις μαθητές/τριες γιατο ενδιαφέρον τους και την ενεργό συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 

ΣΟΥΜΕΛΑ ΑΤΜΑΤΖΙΔΟΥ

Πρόσφατες δημοσιεύσεις