18.6 C
Grevená
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Χρήστος Τριγώνης: Για την αύξηση των εισακτέων

Θετική είδηση η αύξηση των εισακτέων στα δύο τμήματα του Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά και ιδίως σε αυτό του Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης που βρέθηκε στην πρώτη θέση σε αριθμό νέων φοιτητών από όλες τις υπόλοιπες σχολές.
Η δουλειά των ανθρώπων της πανεπιστημιακής κοινότητας των Γρεβενών αποδίδει καρπούς χρειάζεται όμως αδιάλειπτη και ουσιαστική στήριξη.
Η περαιτέρω επέκταση των φοιτητικών εστιών (όπως είχαμε δεσμευθεί στο πρόγραμμα μας https://christostrigonis.gr/plan/ ) αποτελεί αίτημα και κίνητρο που έπρεπε ήδη να έχει δρομολογηθεί.
Η αυτονόητη συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων πρέπει επιτέλους να πάψει να είναι ζητούμενο.
Το αίτημα για λειτουργία τρίτου τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας ή άλλου υψηλής ζήτησης, πρέπει να επανέλθει δυναμικά.
Η φοιτητική κοινότητα της πόλης μας δεν είναι μόνο οικονομική ανάσα. Είναι ευλογία πολιτισμού, νιότης, καινοτομίας, ιδεών, γνώσης και ανάπτυξης που τόσο έχουμε ανάγκη.
 Η πανηγυρίζουσα δημοτική αρχή ας προσγειωθεί σιγά σιγά βάζοντας έστω και τώρα στόχους σαφείς, πραγματικούς, άμεσους, υλοποιήσιμους, με θετικό αντίκρισμα για όλους.
Χρήστος Τριγώνης
Γρεβενά Δυνατά Μπροστά

Πρόσφατες δημοσιεύσεις