16.6 C
Grevená
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Στις 14 Αυγούστου 2024, ημέρα Τετάρτη, η υφυπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος κ. Αλεξάνδρα Σδούκου, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Δεσκάτη, ευρισκόμενη καθ’ οδόν για την ιδιαίτερη πατρίδα της στα Γρεβενά, προκειμένου να περάσει τις ημέρες της γιορτής του δεκαπενταύγουστου.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου του Δήμου Δεσκάτης κ. Δημητρίου Κόττα, η κ. υφυπουργός ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Δεσκάτης και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου της και ειδικότερα: για το ενεργειακό κόστος και την ενεργειακή κοινότητα του Δήμου, την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στον οικισμό της Δεσκάτης, την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου της Δεσκάτης, την έκδοση άδειας λειτουργίας του βιολογικού καθαρισμού της Δεσκάτης, την πρόοδο των ανταποδοτικών έργων του φράγματος του Ιλαρίωνα, κ.α.

Στην πραγματοποιηθείσα σύσκεψη, εκτός των άλλων, παραβρέθηκε και ο επικεφαλής της παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Δεσκάτης κ. Δημήτριος Καραστέργιος.

Γραφείο Τύπου Δημάρχου

Πρόσφατες δημοσιεύσεις