16.6 C
Grevená
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Γρεβενών

Πρόσκληση

Καλείστε σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 65 & 67 του Ν. 3852/2010 (Φ.Ε.Κ. 87/Α/2010) όπως ισχύουν, στην 26η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Σεπτεμβρίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, στο Δημαρχείο (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών

Θέμα    1ο Σύσταση επιτροπών άρθρου 30 Ν. 5056/2023 για την άσκηση των αρμοδιοτήτων των καταργούμενων Σχολικών Επιτροπών (και της καταργούμενης δημοτικής επιτροπής παιδείας του άρθρου 50 του ν 1566/85)

 

Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών 

Θέμα    2ο Έγκριση του 7ου σχεδίου αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2024, όπως συντάχθηκε από την Δημοτική Επιτροπή
Θέμα    3ο Έγκριση του 8ου σχεδίου αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2024, όπως συντάχθηκε από την Δημοτική Επιτροπή
Θέμα    4ο Ανάκληση της αριθμ. 16/2024 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: “Ορισμός μελών της Επιτροπής Εκτίμησης Κινητών πραγμάτων και Ακινήτων του Δήμου Γρεβενών για το έτος 2024”, ως ουδέποτε ληφθείσα
Θέμα    5ο Έγκριση μίσθωσης ισογείου καταστήματος  – γραφείου εντός της πόλης της Λάρισας, για τη στέγαση των Αποκεντρωμένων Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών με χειμερινή έδρα τη Λάρισα (Μετακινούμενες Ορεινές Κοινότητες)
Θέμα    6ο Έγκριση εκμίσθωσης Δημοτικού κινηματογράφου του Δήμου Γρεβενών

 

Στη συνεδρίαση προσκαλείται ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Ευθύμιος Πρέβεζας.

Επίσης προσκαλείται (με αποδεικτικό επίδοσης) για να συμμετέχει στα ειδικά θέματα της ημερήσιας διάταξης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών.

 

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. 

Ιφιγένεια Μπαρλαγιάννη

 

Κοινοποίηση:

  1. Βουλευτή Γρεβενών κο Αθανάσιο Σταυρόπουλο
  2. Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κο Γεώργιο Αμανατίδη
  3. Αντιπεριφερειάρχη Νομού Γρεβενών, κο Ιωάννη Τσακνάκη
  4. Α. Δ. Η. – Δ. Μ. (Τμήμα Διοίκησης – Οικονομικού)
  5. Τοπικές οργανώσεις όλων των πολιτικών κομμάτων
  6. M.M.E.
  7. Εσωτερική διανομή (Διευθύνσεις, Αυτοτελή Γραφεία και Τμήματα του Δήμου)

Πρόσφατες δημοσιεύσεις