Τη ζωή του στην άσφαλτο έχασε σε ηλικία 50 ετών ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών της Φλώρινας, Λάζαρος Αντωνιάδης, σε τροχαίο δυστύχημα στην επαρχιακό οδό Κοζάνης-Λάρισας στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με το MEGA ο αντιδήμαρχος, πού οδηγούσε ένα φορτηγό, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο προσέκρουσε στο κράσπεδο, πέρασε από την απέναντι πλευρά και έπεσε σε βράχο. Αμέσως μετά το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο Λάζαρος Αντωνιάδης εγκλωβίστηκε στην καμπίνα της νταλίκας και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του. Μετά από δύο ώρες ανασύρθηκε από το βαρύ όχημα χωρίς τις αισθήσεις του.

Η ανάρτηση του δημάρχου Φλώρινας

Ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης δήλωσε συντετριμμένος από την απώλεια του «φιλότιμου και δραστήριου, οραματιστή και διεκδικητικού» Λάζαρου Αντωνιάδη.

«Φίλε βιάστηκες, αλλά να είσαι σίγουρος ότι φεύγοντας αφήνεις πίσω σου ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα καλοσύνης, υπευθυνότητας και ήθους που κάνει πολύ περήφανους πάνω από όλα την οικογένειά σου, την αγαπημένη σου σύζυγο Ντίνα, τον λατρεμένο σου γιο Άγγελο, τους σεβαστούς γονείς, τα αδέρφια σου, αλλά και όλους εμάς, όλη την τοπική κοινωνία, που σε αγαπήσαμε βαθι» έγραψε.

ΠΗΓΗ:ΤΟ ΒΗΜΑ