18.6 C
Grevená
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Προετοιμασία για Πυγμαχία

Το Σάββατο 15/6/2024 ολοκλήρωσε στην όμορφη Αμφιλοχία ο Τσεπίδης Αχιλλέας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει των αγωνιστικών του υποχρεώσεων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παίδων, που θα διεξαχθεί στο Σεράγεβο της Βοσνίας από τις 21 Ιουνίου έως τις 1 Ιουλίου. Μαζί του και μια αντιπροσωπεία αθλητών του Α. Σ. Ελιμειώτες -Τσεπίδης συνοδευόμενοι από τον προπονητή του Σωματείου, από ορισμένους γονείς καθώς και μέλη του Συλλόγου που πραγματοποίησαν μονοήμερη απόδραση!

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά κοινή προπόνηση με πυγμάχους της Αμφιλοχίας, δύο πυγμαχικών συλλόγων του Αγρινίου, ης Άρτας καθώς και του Τσοτυλίου!

Το παρών έδωσαν και 4 από τους αθλητές που θα αγωνιστούν μαζί με τον Γρεβενιώτη Πρωταθλητή στην παραπάνω κορυφαία αθλητική διοργάνωση. Στόχος αυτής της κοινής προπόνησης ήταν να προετοιμαστούν οι Πρωταθλητές μας εν όψει των Πανευρωπαϊκών αγωνιστικών τους υποχρεώσεων και να εμπλουτίσουν τις πυγμαχικές εμπειρίες τους οι υπόλοιποι. Φυσικά έξω από το πρόγραμμα της ημέρας δεν μπορούσαν να μείνουν και τα παιχνίδια στην θάλασσα!

Ευχόμαστε σε όλη την Ελληνική αποστολή Καλή Επιτυχία!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις