14.6 C
Grevená
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Μήνυμα Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών για τη νέα σχολική χρονιά

 

 

Αγαπητές/οί μαθήτριες/ές, εκπαιδευτικοί και γονείς,

Μια καινούργια σχολική χρονιά αρχίζει με νέους στόχους, όνειρα, και  προσδοκίες για πρόοδο και επιτυχία. Ένα ωραίο ταξίδι στο δρόμο της δημιουργίας, της μάθησης, της κοινωνικοποίησης, της φιλίας. Στόχος μας είναι ένα σχολείο σύγχρονο, καινοτόμο, στο οποίο οι μαθητές με τη βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας προάγουν την ενεργητική μάθηση, αισθάνονται ασφαλείς, γίνονται υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες και αποκομίζουν δυνατές και χαρούμενες αναμνήσεις.

Ως Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναγνωρίζουμε στους εκπαιδευτικούς μας τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν στην καθοδήγηση και υποστήριξη των μαθητών μας και τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη, ώστε να συνεχίσουν το πολυδιάστατο έργο τους με την ευσυνειδησία, την αφοσίωση, και την ευαισθησία  που τους διακρίνει.

Η Διεύθυνση θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο μαθητών και εκπαιδευτικών, προσβλέποντας στην εποικοδομητική συνεργασία όλων των φορέων της σχολικής κοινότητας, για να δημιουργήσουμε ένα σχολείο συμπερίληψης όπου όλοι θα εργάζονται για το κοινό καλό με ενσυναίσθηση και ανιδιοτέλεια.

Καλή σχολική χρονιά με δύναμη, αισιοδοξία και υγεία!!!

 

 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις