19.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Το ΚΕΔΑΣΥ Γρεβενών ενημερώνει

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  –  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης λειτουργίας στο νέο χώρο του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ Γρεβενών. Η Υπηρεσία πλέον στεγάζεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 58 (δίπλα στη σχολή χορού της Ράμμου). Η Προϊσταμένη και τα μέλη του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. εκφράζουν θερμές ευχαριστίες σε καταστήματα και επιχειρήσεις της περιοχής μας για την ευγενική τους χορηγία σε χρήσιμο εξοπλισμό και εδέσματα. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε:

Τοsupermarket«Ελληνική Διατροφή» Τεντόγλου και τους κ. Τεντόγλου Νικόλαο και κ. Λότσιου Γεωργία, για την προσφορά επίπλου αρχειοθέτησης γραφείου

Το Κέντρο Λόγου «Λόγος & παιχνίδι» της κ. Ελένης Τζήρου και το Ψυχολογικό Κέντρο PSYCHO-LIFEκ. Πετρέντζιου Φρόσω για την προσφορά καρεκλών επισκέπτη

Το κατάστημα VICKOγια την προσφορά πατάκι εισόδου

Επίσης, για την προσφορά τους σε κεράσματα ευχαριστούμε τα καταστήματα Γρεβενών και Δεσκάτης:

BAKERY & PASTRY Ζέρβας

ΖαχαροπλαστείοZoomserie

Φούρνος Κομμάτας

Αρτοζαχαροπλαστείο «Κιβωτός των γεύσεων»

Παντοπωλείο Λαζίδου Κορνηλία

Super-market Μπρασινίκας Δημήτριος

Άρτος-Γλυκά Πιτιλάκος

Κάβα ποτών ¨Μέθη» Τσακνάκης Γ.

Με τις χορηγίες αποδεικνύεται έμπρακτα η στήριξή τους σε φορείς που υπηρετούν τη δημόσια παιδεία και εκπαίδευση και μάλιστα σε ευαίσθητες ομάδες μαθητών και γονέων.

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε υγεία και ευημερία και «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ & ΑΓΑΠΗ» σε όλο τον κόσμο.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις