19.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Σημαντική ημερίδα για το Φυσικό Αέριο και το Υγραέριο στα Γρεβενά

Το Σάββατο, 18-11-2023, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα:

«ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ –ΥΓΡΑΕΡΙΟ»

Εγκαταστάσεις και τεχνικές εφαρμογές

Πληθώρα ομιλητών ανέλυσαν όλα τα τεχνικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζουν οι συνάδερφοι μηχανικοί μελετητές, οι τεχνίτες εγκαταστάτες συστημάτων θέρμανσης και οι συμπολίτες μας σχετικά με τις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και υγραερίου, εντός κτηρίων.

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου με αμείωτο ενδιαφέρον.

Την ημερίδα τίμησαν ο κ. Φωλίνας Αθανάσιος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών, ο κ. Ταταρίδης Κυριάκος, νέος Δήμαρχος Γρεβενών, ο κ. Ίττης Βασίλειος, Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, οκ. Δημητριάδης Θωμάς, πρόεδρος του Συλλόγου των επισκευαστών  οχημάτων Γρεβενών και ο κ. Τάτσιος Νικόλαος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Θερμοϋδραλικών Γρεβενών.

Εκφράζουμε τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας προς την Διοίκηση της εταιρίας διανομής αερίου Δ.Ε.Δ.Α. για την στήριξη της ημερίδας.

Τέλος, ευχαριστούμε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Φωλίνα Αθανάσιο, για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων «Πέτρος Σιούλης».

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ως τεχνικός σύμβουλος της Πολιτείας, παραμένει στην διάθεσή όλων των θεσμικών φορέων για συνεργασία σε ζητήματα των αρμοδιοτήτων του, ώστε να αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο οι σύγχρονες προκλήσεις για την Π.Ε. Γρεβενών και των Δήμων Γρεβενών και Δεσκάτης.

Για την ΝΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο Πρόεδρος

Ντούνας Αλέκος

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Πρόσφατες δημοσιεύσεις