19.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο κυνηγός που πυροβολήθηκε σε ενέδρα για αγριογούρουνα στη Φλώρινα

Σε βαρύ χειρουργείο στο νοσοκομείο της Φλώρινας υποβλήθηκε ο 43χρονος κυνηγός οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί του Σαββάτου κατά τη διάρκεια κυνηγιού για αγριογούρουνα, όταν, κατά λάθος, πυροβολήθηκε από άλλο μέλος της ομάδας με την οποία κυνηγούσαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο 43χρονος είχε πάει για κυνήγι μαζί με τον πατέρα του και δυο ακόμη φίλους του προς την περιοχή του Αετού Φλώρινας και σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων από το χωριό, προς τα ορεινά, έστησαν τη γνωστή “ενέδρα” (ή “παγάνα”) για αγριογούρουνα.

Ωστόσο, ο 43χρονος, ο οποίος είναι άγνωστο εάν φορούσε το απαραίτητο φωσφοριζέ γιλέκο, κινήθηκε κάποια στιγμή, με αποτέλεσμα μέλος της 4μελούς παρέας να τον περάσει για αγριογούρουνο, ακούγοντας τον σχετικό θόρυβο και βλέποντας φύλλα να κουνιούνται, και να πυροβολήσει, θεωρώντας πως πρόκειται για θήραμα.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις