19.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 0-0

ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 0-0
Δεύτερο συνεχόμενο 0-0 για την ομάδα μας! Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας έβαλε αρκετές φορές την μπάλα στην περιοχή των Τρικάλων κυρίως με εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ ενώ σε φάση διαρκείας η Situma αν και βρέθηκε 3 φορές σε πλεονεκτική θέση δεν σούταρε και απώλεσε έτσι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να σκοράρει! Η ομάδα των Τρίκαλων δεν μπόρεσε να απειλήσει σε καμία στιγμή του πρώτου 45λεπτου!
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους χωρίς όμως αποτέλεσμα, με τις Τρικαλινές να καταγράφουν μία αξιόλογη ευκαιρία με ένα σουτ της Στεργιούλη από δύσκολη γωνία το οποίο απέκρουσε η Μπουρτούνη!
Αρχική 11αδα: Μπουρτουνη(Τ), Δάδιου, Αγγελίδου, Γρομητσάρη, Μουρατίδου, Dorcas, Μπούκα, Κωσταρέλα, Situma, Βλάχου, Κελεμενι Αλλαγές: Τάσιου, Φραγγοπούλου, Μπόζιαρη, Αμαραντίδου

Πρόσφατες δημοσιεύσεις