21.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Π.Ε Γρεβενών Συγχαρητήρια στους μεγάλους νικητές της πυγμαχίας!

 

Ο Αχιλλέας Τσεπίδης και ο Αθανάσιος Σίμος, μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα πυγμαχίας Παίδων – Κορασίδων & Παμπαίδων – Παγκορασίδων, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Γρεβενών, Ιωάννη Τσακνάκη στο γραφείο του.

Οι δύο αθλητές, θέλησαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τον Αντιπεριφερειάρχη και τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών για τη στήριξη της διοργάνωσης και να μοιραστούν μαζί του τους επόμενους στόχους τους.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης, τους συνεχάρη θερμά για την συστηματική προσπάθεια, την προσήλωσή τους στους αγωνιστικούς τους στόχους και την επιτυχία τους και δήλωσε πως κάθε διάκριση Γρεβενιώτη Αθλητή κάνει περήφανους όλους τους πολίτες αυτού του τόπου! Επιπλέον, διαβεβαίωσε τους νέους αθλητές πως η Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε προσπάθεια για την προαγωγή του αθλητισμού και του πολιτισμού, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών συγχαίρει για τις πολύ μεγάλες διακρίσεις τους τους αθλητές:

-Τσεπίδη Αχιλλέα, του Α.Σ. Ελιμειώτες-Τσεπίδης, 1η θεση και χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 54 κιλών Παίδων!

-Πούλιο Δημήτρη, του ΑΓΣ Αχιλλέας Γρεβενών, 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών Παίδων!

-Σίμο Αθανάσιο του Α.Σ. Ελιμειώτες-Τσεπίδης, 2η θέση και ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 44 κιλών Παμπαίδων!

 

Από το γραφείο του

 

Αντιπεριφερειάρχη  Π.Ε. Γρεβενών

Ιωάννη Τσακνάκη

Πρόσφατες δημοσιεύσεις