21.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS+ 2023 – 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 επέστρεψαν από την Βαλένθια  της Ισπανίας 5εκπαιδευτικοί  του 2ου Γυμνασίου Γρεβενών,  οι οποίοι συμμετείχαν στο εγκεκριμένο ευρωπαϊκό πρόγραμμα  κινητικότηταςERASMUS+2023 KA122-SCH  του σχολείου, με τίτλοΠεριβαλλοντική Εκπαίδευση: Μάθηση και Πράξη για ένα Καλύτερο Μέλλον και κωδικόΣχεδίου 2023-1-EL01-KA122-SCH-000126143.

Το πρόγραμμα είχε συνολική διάρκεια 6ημέρες και υλοποιήθηκε στην Βαλένθια. Οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν πρόγραμμα μάθησης & κατάρτισης (Course&Training) που οργανώθηκε από το φορέα υποδοχής EuropassTeacherAcademy. Κατά την διάρκεια του προγράμματος τους δόθηκε η ευκαιρία να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σε περιβαλλοντικά θέματα, να έρθουν σε επαφή με εκπαιδευτικούς από την Ιταλία, Κροατία και Βουλγαρία και να ανταλλάξουν  απόψεις, πρακτικές και εμπειρίες με τους Ευρωπαίους εκπαιδευτικούς.

Με την επιστροφή τους στη σχολική μονάδα οι εκπαιδευτικοί θα προχωρήσουν στη διάχυση της γνώσης που αποκτήθηκε, στην τάξη, στο σχολείο και στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Η Ομάδα Erasmusτου 2ου Γυμνασίου Γρεβενών

Πρόσφατες δημοσιεύσεις