19.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Παρουσίασε τον Συνδυασμό του ο Χρήστος Τριγώνης

«Δίνουμε την μάχη της γενιάς μας και θα την κερδίσουμε!» – Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση του συνδυασμού νίκης «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Τριγώνη

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023, η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού “ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη, που έγινε σε γνωστή Αίθουσα Εκδηλώσεων της πόλης, η οποία ήταν κατάμεστη από κόσμο, δίνοντας βροντερό παρών.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ.Τριγώνης παρουσίασε επίσης τις θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξής του, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι ο συνδυασμός του “ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” είναι ο συνδυασμός που ζητούσε όλη η κοινωνία, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς συμφωνίες, χωρίς ανίερες συμμαχίες.

«Μας ενώνουν μόνο τα Γρεβενά, μας ενώνει μόνο το αύριο. Δίνουμε την μάχη της γενιάς μας και θα την κερδίσουμε!», τόνισε εμφατικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, o οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες παρισταμένους.

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

«ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

 

 

 

 

 

 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις