21.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Παραδοσιακό πανηγύρι στον Άγιο Αθανάσιο 7/5/2024 από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών

Πραγματοποιήθηκαν  σήμερα Τρίτη 7 Μαΐου στο ξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου  (μετά από 5 χρόνια) οι εκδηλώσεις για το πανηγύρι του χωριού με μεγάλη επιτυχία. Φέτος στο πανηγύρι συμμετείχε αρκετός κόσμος και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι από την οργάνωση.

Οι γυναίκες του λαογραφικού – χορευτικού τμήματος του Συλλόγου τραγούδησαν και χόρεψαν παραδοσιακά τραγούδια, ενώ για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η σούπα που μοιράστηκε ήταν πεντανόστιμη και στο διαγωνισμό του παραδοσιακού αγωνίσματος του άλματος τριπλούν το κύπελλο κέρδισε  ο Λεωνίδας Μουσαράι. Η οργάνωση και φέτος έγινε μαζί με την Κοινότητα και την Εκκλησιαστική Επιτροπή  και η συνεργασία ήταν για άλλη μια φορά άψογη.

Συγχαρητήρια στις χορεύτριες και στον χοροδιδάσκαλό τους Αχιλλέα Κόκκινο, ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, χρόνια πολλά σε όλες και όλους!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις