21.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Παίδων – Κορασίδων & Παμπαίδων – Παγκορασίδων

Ολοκληρώθηκαν χθες Δευτέρα 20/5/2024 στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Γρεβενών τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Πυγμαχίας Παίδων – Κορασίδων & Παμπαίδων – Παγκορασίδων για το 2024! Κατά κοινή ομολογία ήταν μια άψογη και υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση, αντάξια διοργανώσεων διεθνούς επιπέδου! Συμμετείχαν για πρώτη φορά 250 αθλητές από 57 διαφορετικά σωματεία από όλα τα μέρη της Ελλάδος, αριθμοί που αποτελούν ρεκόρ! Ζωντανά το κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Γρεβενών, αλλά και μέσω του Live Streaming σε ολόκληρο τον κόσμο, παρακολουθήσαμε συναρπαστικούς αγώνες!

Ο Τσεπίδης Αχιλλέας μετά από τέσσερις εξαιρετικές εμφανίσεις και με το ενθουσιώδες κοινό να ζητωκραυγάζει το όνομα του, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο! Ο Αθανάσιος Σίμος, ο Βενιαμίν των Πρωταθλημάτων απέδειξε για μία ακόμη φορά πως το μέλλον του ανήκει και κατέκτησε πανάξια την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο!

Θερμά συγχαρητήρια στους Γρεβενιώτες αθλητές!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις