21.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Ο Χρήστος Τριγώνης σε 22 οικισμούς και κοινότητες το τελευταίο τριήμερο


Μέσα σε κλίμα νίκης, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», επισκέφθηκε την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, 22-23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023, ακόμη 22 χωριά των Γρεβενών και πιο συγκεκριμένα βρέθηκε σε Μαυραναίους, Μαυρονόρος, Σπήλαιο, Δεσπότη, Πηγαδίτσα, Σιταρά, Πριόνια, Καλλιθέα, Μικρό Σειρήνι, Ελεύθερο Β, Ελεύθερο Α, Άγιο Γεώργιο, Μεσολούρι, Δοτσικό, Φιλιππαίους, Αετιά, Πρόσβορο, Σαμαρίνα, Τραπεζούντα, Κοκκινιά, Πολύδενδρο και Κιβωτό.

Σε κάθε χωριό του Δήμου μας, ο Χρήστος Τριγώνης είχε με όλους τους συνδημότες μας έναν ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο, ακούγοντας με προσοχή τα δίκαια αιτήματα των πολιτών και παρουσιάζοντας παράλληλα τις τεκμηριωμένες θέσεις και εμπεριστατωμένες προτάσεις του συνδυασμού του για το αύριο των Γρεβενών, οι οποίες στηρίζονται στο ρεαλιστικό και συνάμα ελπιδοφόρο πρόγραμμα της παράταξης «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».

Στο τέλος της κάθε ομιλίας του, ο κ. Τριγώνης δεχόταν τα συγχαρητήρια του κόσμου, λαμβάνοντας ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης για την ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ των ΓΡΕΒΕΝΩΝ της 8ης Οκτωβρίου, με σχέδιο, όραμα και προοπτική.


To πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη για τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

To πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη για τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου:

ΑΠΟΓΕΥΜΑ
17:45 – Καληράχη
18:00 – Έλατος

Γραφείο Τύπου
Συνδυασμού

Πρόσφατες δημοσιεύσεις