19.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Ο Δήμος Γρεβενών γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Ο Δήμος Γρεβενών γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το ClusterΒιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας (CluBE), με μία ξεχωριστή εκδήλωση, την Τετάρτη 5 Ιουνίου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μέσα από δημιουργικά, εικαστικά και θεατρικά παιχνίδια, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία  να αναγνωρίσουν την ουσιαστική σύνδεσή μας με τη φύση και την ανάγκη προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος μέσα στο οποίο ζούμε.

“Το παρών” στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, η υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας , Αλεξάνδρα Σδούκου, ο βουλευτής Γρεβενών, Αθανάσιος Σταυρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών, Ιωάννης Τσιακνάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Χρήστος Χαντές, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Αθανάσιος Γκιουζέλης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Νίκος Τσιμόπουλος, οι εκπαιδευτικοί και ο Δ/ντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημάρχου Γρεβενών

Πρόσφατες δημοσιεύσεις