19.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΣΤΟΝ κ. ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΣΤΟΝ Κ. ΚΩΣΤΑ ΣΠΑΝΟ

Μετά την ολοκλήρωση της εκτέλεσης του έργου με τίτλο: ««Δήμος Δεσκάτης, όψεις της ιστορίας και του πολιτισμού» και την παραλαβή των 1.500 αντιτύπων του από τον Δήμο Δεσκάτης, ο δήμαρχος του Δήμου Δεσκάτης, Δημήτριος Κόττας, παράλληλα με την παράδοση αντιτύπων του λευκώματος προς τον κ. Κώστα Σπανό, ευχαρίστησε αυτόν με την παρακάτω επιστολή:

«Δεσκάτη, 11 Ιανουαρίου 2024
Ευχαριστήρια επιστολή.
ΠΡΟΣ: κ. Κων/νο Σπανό

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της εκτέλεσης του έργου με τίτλο: «Δήμος Δεσκάτης, όψεις της ιστορίας και του πολιτισμού», θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την ανιδιοτελή προσφορά και συνδρομή σας στην ολοκλήρωσή του, όπου είναι σίγουρο ότι, χωρίς τη συμμετοχή σας, δεν θα επιτυγχάνονταν το ίδιο αποτέλεσμα.
Είναι γνωστό πόσο αγαπάτε τις γενέθλιες ρίζες σας και την ιστορία του τόπου μας και αποδεικνύεται αυτό μέσα από το τεράστιο έργο σας. Εμείς από την πλευρά μας, εκπροσωπώντας τους δημότες μας, σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, για ακόμα μία φορά, για τη διαχρονική σας προσφορά στην ανάδειξη και προβολή της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής της Δεσκάτης και γενικότερα του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Δημήτριος Γ. Κόττας».

Γραφείο τύπου δημάρχου

Πρόσφατες δημοσιεύσεις