19.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Γρεβενών.

ΓΡΕΒΕΝΑ 25/04/2024

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων θέλει να ευχαριστήσει θερμά:

-Πρώτον, την θεατρική ομάδα << εξ αμάξης >>  που πήρε μέρος για δεύτερη φορά στο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος  στην Μεσσήνη, από τις 13/04/2024  έως 17/04/2024 τόσο τους καθηγητές όσο και τους μαθητές του            2ου Γενικού Λυκείου καθώς και τα σχολεία 1ο και 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών.

Να ευχαριστήσουμε επίσης όλους όσους συμμετείχαν για να πραγματοποιηθεί η παράσταση αυτή, κυρίως τους χορηγούς  και τους αφανείς ήρωες.

-Δεύτερον, οφείλουμε σαν γονείς και σαν σύλλογος, να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μαζί αλλά και στον καθένα ξεχωριστά, τους καθηγητές που συνόδευσαν τα παιδιά μας στην τριήμερη εκδρομή τους στην Αθήνα το χρονικό διάστημα 19/04/2024 έως 22/04/2024 οι οποίοι προσπάθησαν να συνδυάσουν την γνώση με την ψυχαγωγία έτσι ώστε τα παιδιά να διασκεδάσουν και να θυμούνται με σεβασμό και αγάπη τους καθηγητές τους.

Γιατί όλοι μας γνωρίζουμε πόσο μεγάλη είναι η ευθύνη των καθηγητών απέναντι στους γονείς αλλά και στα ίδια τα παιδιά, όταν καλλείσε να συνοδεύσεις σε εκπαιδευτική εκδρομή και μάλιστα πολυήμερη.

Ένα ευχαριστώ οφείλουμε να πούμε στα ίδια τα παιδιά για την άψογη συμπεριφορά τους και την υπακοή στους καθηγητές τους, με αποτέλεσμα  όλα να  κυλήσουν ομαλά και όμορφα και να επιστρέψουν με πολύ όμορφες εικόνες και αναμνήσεις.

Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα, με υγεία , δύναμη και κουράγιο να συνεχίσετε το θεάρεστο έργο για το οποίο έχετε κληθεί να επιτελέσετε.

 

Εκ μέρους του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Γρεβενών.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις