21.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Ευχές για καλή επιτυχία στα παιδιά των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

 Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές του Δήμου μας, καλή επιτυχία στη δοκιμασία των Πανελληνίων εξετάσεων που ξεκινά μεθαύριο. Με δύναμη, ψυχραιμία, υπομονή και επιμονή να διεκδικήσετε την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η νηφαλιότητα και η αυτοπεποίθηση θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον στόχο σας.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μεν μια μεγάλη μάχη αλλά δεν αποτελούν τη μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρα σας. Να θυμάστε ότι είναι  απλά μία δοκιμασία. Να μη σταματήσετε ποτέ να διεκδικείτε τα όνειρά σας και να επιμείνετε στους στόχους σας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη στις οικογένειες των μαθητών που έζησαν τον αγώνα της προετοιμασίας, καθώς και στους εκπαιδευτικούς για τη συνεχή και αμέριστη εκπαιδευτική τους υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού & Παιδείας

Δήμου Γρεβενών

Χαντές Χρήστος

Πρόσφατες δημοσιεύσεις