19.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Εκδηλώσεις του Συνδυασμού του Χρήστου Τριγώνη

«H συμβολή της γυναίκας στην ανάπτυξη του τόπου» – Εκδήλωση του συνδυασμού «ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ»

Ο ανεξάρτητος και υπερκομματικός συνδυασμός «ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ» του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη, σας προσκαλεί στην ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα: «H συμβολή της γυναίκας στην ανάπτυξη του τόπου».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:00 το απόγευμα στο καφέ “Maido”, με κεντρική ομιλήτρια την ψυχολόγο Φρόσω Πετρέντζιου.

Σας περιμένουμε!

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού

«ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ»

***

«ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ»: Κάλεσμα συμμετοχής σε υποψήφιους και φίλους του συνδυασμού για εθελοντική αιμοδοσία

Με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο, ο συνδυασμός «ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ» του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη, ενημερώνει τους υποψήφιους και φίλους της παράταξης ότι την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρες 08:30-13:00, θα λάβει χώρα εθελοντική αιμοδοσία των υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού μας στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί και η 2η Πανελλήνια Εθελοντική Δράση Δωρεάς Μυελού των Οστών, η οποία θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Διαλέξεων του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών και ώρες 09:00-13:00.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι και φίλοι του συνδυασμού «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» που επιθυμούν, να δώσουν το παρών και στις δύο κοινωφελείς δράσεις εθελοντισμού.

 

 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις