21.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Δέσποινα Μπάκα: Ας γνωριστούμε καλύτερα λοιπόν…

Ας γνωριστουμε καλύτερα λοιπόν…

“Η Δέσποινα Μπακα κατάγεται αποκλειστικά από τα Γρεβενα
Αποφοίτησε από το Β. Λύκειο Γρεβενών ,του οποίου υπήρξε σημαιοφόρος .
Ειναι επίσης απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του Τμήματος Οδοντίατρικης Κατά τη διάρκεια των σπουδών διακρίθηκε από το ΙΚΥ (Ιδρυμα κρατικών υποτροφιών ) από όπου της χορηγήθηκε υποτροφία για το ακαδημαϊκό έτος 1994-1995.Συμμετειχε στην επιτροπή έτους φοιτητων γαι την επιλυσση των προβλημάτων τους. Ως προπτυχιακή φοιτήτρια, συμμετείχε ενεργά σε ερευνητικά προγράμματα και σε παρουσιάσεις σε φοιτητικά συνέδρια.
Τα τελευταία είκοσι χρόνια, παρέχει τις υπηρεσίες της στην πόλη των Γρεβενών, όπου διατηρεί ένα πολύ ενεργό Οδοντιατρείο. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα μεταπτυχιακά σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διευρύνοντας συνεχώς τις γνώσεις της.
Εδώ και τρία ετη εκτελεί χρέη προεδρου του οδοντιάτρικου συλλόγου Γρεβενών επιλύοντας τα πρόβληματα τους με μεγάλη χαρά .Ανήκει έπισης στο ΔΣ του κέντρου πρόληψης ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Γρεβενών.
Η Δέσποινα Μπακα είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.”
Το κίνητρο μου η ΠΡΟΣΦΟΡΆ ,
ταμπέλα μου και συμβολο και πρώτη αξία η ΕΝΌΤΗΤΑ ,
χρώμα μου το ΛΕΥΚΟ του φωτός.
Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας.
Μαζί με το Χρήστο Τριγώνη !
Για να πάμε τα Γρεβενά ΕΝΩΜΈΝΟΙ ,δυνατά μπροστά!!!
Έχει κάτι άλλο σημασία;;;

Πρόσφατες δημοσιεύσεις