Με τον καθιερωμένο και απαραίτητο αγιασμό, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 στις 11 π.μ. με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Δαβίδ στην Ευαγγελίστρια,  ξεκινούν  και φέτος συν Θεώ οι Κατηχητικές Ομάδες της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών.

Με όρεξη, μεράκι, φαντασία, δημιουργικότητα και μπόλικη θυσιαστική αγάπη οι υπεύθυνοι κατηχητές θα αναμένουν τα παιδιά μας στην αγκαλιά της Εκκλησίας, ώστε αυτά να προσλάβουν γνώσεις, πίστη, ελπίδα και κυρίως Χριστό. Έτσι γνωρίζοντας τον Θεό Πατέρα μας, θα μπορέσουν να πορευτούν και να αντιμετωπίσουν τις δοκιμασίες της ζωής αλλά κυρίως θα μάθουν πως να την χαίρονται σωστά.

Προνήπια, Νήπια και παιδιά του Δημοτικού θα ανταμώνουν στην φιλόξενη Ευαγγελίστρια κάθε Σάββατο στις 11 το πρωί, ενώ τα παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου στις 12.

Ταυτόχρονα με τις κατηχητικές ομάδες ξεκινούν και όλες οι δράσεις του Πνευματικού Κέντρου της Μητροπόλεως. Η Σύναξη Νέων, η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, αναγνωρισμένη από το Κράτος, Σχολή Αγιογραφίας, η Χορωδία για νήπια, η Παιδική Χορωδία, η Μεικτή Χορωδία και η Χορωδία των Κυριών μας.

Περισσότερες Πληροφορίες στο Βιβλιοπωλείο Αναλόγιο και στα ηλεκτρονικά μέσα της Μητροπόλεως.