19.6 C
Grevená
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρέπει να διαβάσετε

myGrevena
myGrevena
Δεν είμαστε “φορείς ” της Τέταρτης Εξουσίας. Ο ρόλος μιας εφημερίδας είναι να αφουγκράζεται τους πόνους και τις χαρές ενός τόπου και των ανθρώπων του και αυτούς να διακονεί, να υπηρετεί τις ανάγκες τους, όχι να εξουσιάζει.

Άρθρο της Δέσποινας Μπάκα

Λίγα λόγια για το συνδυασμό μας …
Είμαστε στην πλειονότητα άνθρωποι καινοτόμοι με νέες ιδέες και το έχουμε αποδείξει στις ζωές μας και τις επιχειρήσεις μας Και είναι η πρώτη φορά που τόσοι πετυχημένοι έλευθεροι επαγγελματίες, επιχειρούμε να πάρουμε τα ηνία του δήμου, βλέποντας ότι υπάρχουν ευκαιρίες για καλύτερο μέλλον .
Δεν είμαστε λοιπόν ούτε ανεργοι ούτε ανεπάγγελτοι.
Έχουμε μάθει να λύνουμε τα προβληματα τα επαγγελματικά με καθημερινή υπερπροσπάθεια και αγώνα.
Γιατί στις δουλειές μας ,το λάθος μετράει και χρεώνεται Βλέπουμε το δήμο σαν το ευρύτερο σπίτι μας που πρέπει να φροντίσουμε.
Δε μας ενδιαφέρουν οι κομματικές αποχρώσεις και ταυτότητες, δε μας ενδιαφέρει το παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον Στηρίξαμε ανοιχτά την επιλογή της συγκεκριμένης υποψηφιότητας εξαρχης,χωρίς πισωγυρισματα και κυρίως χωρίς πράξεις συναλλαγής
Για όλους τους παραπάνω λόγους..
Θεωρώ ότι η επιλογή στήριξης του συνδυασμού μας είναι η μόναδικη λύση να γίνει κάτι νέο και διαφορετικο και να πάνε τα Γρεβενά επιτέλους μπροστά !.
Προσωπικος στοχος η προσέλκυση νέων ανθρώπων και σπουδαστών στην πολη ,ως πηγή ζωντάνιας.Αυτο αφορά τμηματα πανεπιστήμιου,ΙΕΚ ,ΚΕΚ κτλ.
Πρόσφατα επισκεφθηκα το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη ,ένα πραγματικό στολίδι σε κτιριακές υποδομές , καθαριότητα, έκταση. Σαφως δεν μπορουμε να αιτηθούμε κάτι ανάλογο, μπορούμε όμως να διεκδικήσουμε ένα μέρος της λάμψης του, ,μιας και ανήκουμε εκεί .Η ενίσχυση λοιπόν τμημάτων στα Γρεβενά,θα αναβαθμίσει συνολικα το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας,κάτι που θεωρώ ότι με επιμονή και σοβαρά αιτήματα μπορούμε να διεκδικήσουμε!
Μη ζητάτε από τους υποψηφίους να σας υποδείξουν ακριβώς πως θα γίνουν τα μεγάλα έργα. Ζητήστε τους να έχουν θέληση να τα πραγματοποιήσουν!
Σε αυτό το εγχείρημα δε χρειάζεται απλά να με εκτιμήσετε. Χρειάζεται να μου δείξετε εμπιστοσύνη και να με στηρίξετε έμπρακτα. Δώστε μου τη δύναμη !
Δώστε μας τη δύναμη !!!
Η ψήφος στήριξης δεν είναι υποχρέωση, δεν είναι συναλλαγή.
Η ψήφος στήριξης υποδεικνύει το αύριο !!!

Πρόσφατες δημοσιεύσεις